Tillbaka

Nu har jag kommit hem. Har varit inne i stan. Fikade med Micke och Patrik innan alla åkte vidare till sitt.
Mötet med jobbcoachen gick faktiskt förvånansvärt bra!

Jag har iallafall kommit över min extremt traumatiska upplevelse imorse. Uhu. Det var verkligen inte kul, och det är nästan lika kallt nu.
Det berättade jag ju inte... Det var verkligen sjukt kallt här imorse. Tänkte då att jag skulle göra ett litet test.
Jag öppnade då kylskåpet, och det var ingen skillnad. Jag bodde alltså i ett stort kylskåp imorse...


Nu ringde alexandra, så ska samtala med henne!

Wiho!

Nu är vattnet tillbaka. Fy farao vilken lycka. Nu jäklar ska det duschas som aldrig förr.

Det här var ju trevligt

Jag vaknade för ungefär en halvtimme sedan. Knäppte på duschen, eftersom jag ska iväg och träffa min jobbcoach idag.
När jag har väntat ca 2 min på att duschen skulle bli varm. Tror ni inte att den lägger av? Jo.
Så nu har vi inget vatten. Fruktansvärt frustrerande. Mitt hår är vidrigt och jag behöver verkligen duscha. Vad fan ska jag göra?

Och vi bor i hus, så det som har hänt är att vattnet har frusit pga kylan. Hoppas kommunen kommer hit och fixar det. Annars blir jag skapligt less. Vi har ju trots allt försäkring som täcker det. Och så är det deras vatten.

Blö... Ge mig vatten.

Tatueringar

Just ja! Jag lovade ju bilder på mina tatueringar.

Här kommer dom.


Min lilla djävul. Väldigt fläckig, men ska tatuera över den... Ska göra en stjärna.


Min stjärna bak i nacken. Djävulen sitter snett till vänster på axeln. Planen är flera stjärnor upp mot hårfästet.


Min första tatuering. Minnesgadd till min far. Han spelade bas. För er som inte ser det så är det en sådan nämligen. Hans personnr på banderollen och en gloria över. Vill dock göra en bakgrund. Med skuggningar och noter från en speciell låt som han skrivit.


Min senaste som jag gjorde förra veckan. Ser skev ut på bilden då den är tagen snett uppifrån. Och torr är den också.. Haha


Det var mina tatueringar. Men det kommer fler! Var så säker.

Nattinatti!

Godkväll.

Jag tänkte hoppa i säng snart. Jag är trött och ska upp tidigt imorgon. Ska träffa min jobbcoach. Hoppas mötet kommer gå bra.

Fan, jag vill bara ha ett jobb. Ett jobb så jag kan få en egen lya. Det skulle vara så fruktansvärt skönt att bo själv just nu.

Sköta om sitt eget liv. Liksom, starta någon gång! Orkar inte leva i den här gråzonen längre. Är jag vuxen? Ja det är jag. Vuxen med ansvar. Men samtidigt, jag är inte vuxen för jag lever inte ett vuxet liv. Fuck it. Jag hatar det.

Suck... Ge mig ett jobb. Fast jag tror, att när jag börjar plugga i höst så ska jag skaffa lägenhet. Kommer ju få ta studielån och grejer. Då kan jag ju skaffa eget boende.
Skönt!

Och så vill jag dejta. Gud vad mysigt det skulle vara. Ni vet sånt riktigt? Eller man kanske inte kan kalla det riktigt.
Jag menar som man ser i amerikanska filmer. Killen hämtar upp en vid dörren, öppnar bildörren, bjuder på middag, skjutsar hem en, följer en till dörren och om kvällen har varit lyckad... Först DÅ kan han få en kyss.

Fast iof, jag skulle nog bara tycka att det var obekvämt.

Näe, en brud skulle sitta fint. Moaha. Eller ja...  Fan vad ensam jag är! Haha.

Nu blir det sängdags för min del. Så jag orkar upp imorgon som sagt.


Bjussar på ett litet foto.

God morgon, god morgon...

... hör fågeln sjunga.... Sen kunde jag inget mer.
Nej, jag har inte vaknat nu! Jag vaknade faktiskt före ett idag. Inte gjort så mkt faktiskt.

Har insett att min syster är fruktansvärt lik mig. Herregud, det är skrämmande.

Tror jag ska göra lite varma mackor. Mums..

Heido

Hårsnodd

Jag hittade en. Moaha! Så nu jäklar kan jag sätta upp håret.


Men jag och braskaminen har börjat komma väldigt bra överens iallafall! Det känns ju skönt, att vi kan lägga alla våra konflikten åt sidan och göra någonting bra av det hela.
Jag har eldat som en tok idag ska ni veta!

Sitter och halvkollar på något ganska kasst program på fyran. Någon som opererade hjärtat. Varför kommer det såna vågor ibland?
Kockserier, sjukhusserier, desperata hemmafruarserier. Och så vidare. Det är ju rätt tråkigt att kolla på tv när var man än zappar så är det ett program med liknande innehåll... Nåja, jag får väl nöja mig med att jag faktiskt har en tv.

Tänkte röka och sova nu. Ni får sussa så gott!

Natti.

Handikappad

Är det bara jag som tycker att man känner sig lite handikappad när man inte har någon hårsnodd runt handleden?
Det är praktiskt att han en hårsnodd så man kan sätta upp håret när som helst det är i vägen. Ellerhur?
Iallafall, just nu är min hårsnodd borta. Jag brukar ha en i flera månader ungefär. Haha.

Så nu måste jag gå på jakt efter en ny.

Uppdaterar mer sen!

LCHF metoden

Uh, jag har varit bakis som fasen idag alltså. Var på 20årskalas igår, och det var mycket trevligt. Synd för Micke bara att folk inte dök upp. Och inte ens hörde av sig. Tråkigt...
Men men, människor har väl ingen vett i skallen verkar det som.

Iallafall! Jag ska nog börja gå på en diet. LCHF (Low Carb, High Fat). Den kan jämföras med GI, men den är mycket strängare. Man får alltså inte äta några kolhydrater, inte ens fullkorn. Och jag tror den kan passa mig då jag älskar kött, såser och allt  därtill. Haha.
Nej men jag ska nog ge mig på den. När jag gör det så kommer jag skriva om det. Om det ger några resultat och så vidare.

Hoppas ni haft en bra helg!

Puss och kram

Heeeeelvete

Fan! Nu är datorskärmen helt  knäckt. Den kan alltså inte vara uppe själv utan stöd. Helvete.. Måste verkligen åka till Gävle snart. Åh.

Ska snart börja göra mig iordning för att åka till Micke. Ska vara där vid fem halv sex någon gång. VIP! Haha. Nejdå, men jag hade ingen skjuts senare så jag fick komma lite tidigare. Kanske hjälpa till och sådär. Ska nog bli trevligt.

Nu ska jag spela lite Countrylife och sådär på facebook, sen ska jag fixa mig. Pusshej!

Grattis Micke

Imorgon fyller kära Micke tjugo, så han ska ha tjugoårskalas ikväll. Det kommer nog bli himla trevligt tror jag.
Han ska bjuda på käk och självklart på trevligt sällskap! Hoppas han blir glad av min present.

Ikväll kommer det kanske upp en kvällens outfit, om min jävla kortläsare vill fungera. Höhö.
Ni får ha det så bra!

Pusshej

Fixat och donat

Jag har lagt in twitter här på bloggen, vad tycker ni? Ska jag ha kvar den?
Kom gärna med åsikter!


Kram

Vad jag tycker om de olika bloggarna

Ja, jag tänkte skriva lite vad jag tycker om de olika storbloggarna då jag faktiskt har börjat följa några.

Kissies.se

Ja, vad kan jag säga? Jag tyckte hon var ganska rolig i början, då hennes attityd mest bara var en image och ett sätt att provocera på. Provocera kan man ju göra, men hur kul är det att vara känd för att egentligen vara Sveriges mest korkade människa?
Jag tycker hon har gått överstyr, och inte vet vem hon själv är. I grund och botten tror jag att hon är en fruktansvärt osäker människa som tror att man kan finna lycka i skitsnack och klanka ner på andra. Jag menar, varför skulle hon annars redigera bort halva kroppen?
Om hon var säker i sig själv, och framför allt nöjr med sig själv så skulle väl hon inte göra det.
Nej, sluta upp med fasonerna nu! Börja blogga lite seriöst nu, och gå i skolan på svenskalektionerna? Det tror jag skulle behövas iallafall.

Gaybloggen.com

Jag tyckte den här bloggen var rätt tråkig från början, men när man har hängt med ett tag så har den faktiskt blivit mer och mer intressant. Och ingen har väl missat att Amir och Alexandra har "gjort slut" nu? Alltså avslutat deras vänskap. Personligen tycker jag att det är bra, för då kanske hans blogg blir känd för honom och inte för Kissie. Att han tar upp HBT-frågor då och då tycker jag är super! Jag gillar Gaybloggen. Alla borde läsa den.

Paow.se

Jag har väldigt delade meningar om den här bloggen, faktiskt. Jag tror Paulina är en fruktansvärt smart människa egentligen. Och när hon skriver "korkade" eller "elaka" saker så är det nog endast för att provocera. Jag tycker iallafall att hon inte är helt tappad bakom flötet.

Dessie.se

Jag har bara ett ord att säga: fjortis.
Tror aldrig jag har skådat en så liten flicka trycka upp brösten och pluta med läpparna mer än vad den här flickan gör. Dessutom tycker jag hennes blogg är totalt jävla ointressant, faktiskt.

Fokis.se

En gullig blogg, men jag tror foki faktiskt är väldigt lömsk. Det är något som känns skumt över henne. Hon är inte den hon utger sig för att vara. Hon är nog som Kissie fast på ett lite smidigare sätt..


Obs. Det här är mina pesonliga åsikter, och man får väl ha det? Yttrandefrihet finns det något som kallas.


Lite små updates

Ja, som sagt har jag ju börjat använda min twitter. Lite segt att jag inte kan twittra via sms bara.. Men men.

Så, vad har hänt de senaste dagarna?
Inte så mycket.

Jag har tatuerat mig. Slänger upp en bild på den sen, för just nu verkar inte min jävla kortläsare i datorn vilja funka.

Min mobiltelefon har legat i vatten.
Min dataskärm håller på att knäckas. Eller ja, den har redan knäckts... Som tur är har jag försäkring på den, så jag måste ta en tripp till Gävle snart. Ska vi ses Jennifer?

Är ensam hemma ikväll, och har inte så mycket för mig. Micket och Patrik var ut en sväng här. Micke kom på att han ska börja blogga, och jag ska försöka hjälpa honom med designen... En väldigt enkel, eftersom jag inte är så haj på det här med HTML. Han ska som tack fixa en header till mig. Eller ja, kanske iallafall. Annars ska jag försöka tvinga Bob att göra det. Moaha. Hon är duktig på photoshop så.

Ja, nu ska jag fortsätta spela lite på facebook. Jag är en facebooknörd.. Haha!

Heido

Twitter

Okej, då ska jag också börja twittra. Jag har iof haft min twitter i ett år eller så..
Men ja, har inte orkat riktigt. Fast jag förstår verkligen inte hur fan man twittrar från telefonen? Jag har registrerat mitt telefonnr och gjort allt man ska göra. Men det fungerar inte ändå. Någon som vet?

Iallafall, här är min twitter:
http://twitter.com/emmavestlund

Jaja, puss på er!

Deprimerad!

Nu börjar jag blir trött.
Sovdags tror jag minsann att det var.

Hittade föresten lite gamla bilder på mig. Fruktansvärt deppig över mitt hår. Vill ha långt igen!


Förut



Nu

Okej, jag kanske inte hade superlångt hår. Men jämfört med nu så var det långt. Buhu.

Nattinatti sötnosar.

Tillägnat Jennifer

Som vissa kanske har märkt så har jag inte mått sådär superbra den senaste tiden. Jag har en flicka vid namn Jennifer som har stöttat mig sjukt mkt nu. Och hon har varit mitt bollplank. Vilket har varit skönt, för jag har aldrig haft något sånt riktigt. Eller jo, självklart har jag det. Men hon är så himla vettig och säger precis rätt saker, och ja. Allt såntdär som ni vet.

Men nu slog det mig som ett basebollträ i huvudet, att hon har hamnat i skymundan. Jag har prioriterat mig för att jag ska ta mig upp, och jag har klättrat upp på henne utan att sträcka ner min hand för att fråga om hon vill ha hjälp.
Förlåt! Jag vet inte vad jag ska säga.
Jag sträcker ner min hand nu, och frågar om du vill ha hjälp. Hoppas du tar den.

Vad djupt det blev. Men iallafall, jag vill be om ursäkt till er som jag har behandlat illa. Jag har en tendens att göra det när jag mår kasst.

Iallafall, tack Jennifer för att du finns. Är glad att jag träffat dig.


Bild stulen från restrain @ bilddagboken.se

Tävlingen

Jag vann ju som sagt en tävling, och idag fick jag hem mitt pris.
En svart ögonskugga och rött glitter. Den svarta ögonskuggan var verkligen välbehövd. Tack så mycket!
Länk till tjejen som arrangerade tävlingen, hittar ni här.

Idag så har jag inte gjort någonting egentligen. Gjort lite kycklingsallad som jag och mamma mumsade på.
Gjorde även en supergod dressing. Mums!

Nu tänkte jag kika lite på film. Men har dock inte bestämt vilken än.

Resension kommer upp sen.

Pyss!

Pjuuh!

Jahapp, då har jag i stort sätt städat klart hela nedervåningen. Det enda som skall göras nu är att torka golven. Vad duktig jag har varit.
Jag har dammat av på ställen jag inte ens visste fanns i detta hus. Haha.

Min mor kom hem och trodde jag hade slagit huvudet när jag stog där med dammtrasan i högsta hugg. Haha. Sötmamma.

Och så är jag glaaaaaaaaaaaad för att dagen började med att jag vunnit en tävling, som jag skrev i inlägget nedan.

Låt ingenting förstöra mitt bra humör nu..

Puss!

Woho!

"GRATTISSSSSSSSSSSSSSSSSS
Du va en av vinnarna i min tävling."

Vad kul! Så nu får jag ett pris hemskickat till mig.

Nu tänkte jag göra lite frukost, och sen börja städa lite till mor kommer hem. Höhö.


Puss

Hissar och Dissar



Alla hjärtans dag

Jag är en bitter singel och jag hatar alla hjärtans dag. Det blev ju inte direkt bättre av att den här annars vidriga dagen, hamnade på en Söndag? Som bara den är en ångestframkallande dag. Nej... Alla hjärtans dag kan ta sig någonstans. Blä.

Folk som inte ringer upp det missade samtalet

Visst, ibland glömmer man bara bort. Man ser att någon har ringt och man tänker; Jag tar det sen. Fast man glömmer det. Alla kan glömma. Det är MÄNSKLIGT att glömma. Men, när man glömmer flera gånger på rad, och inte ens kan förmå sig att skicka ett sms, då tycker jag att det är dålig stil. Fruktansvärt frustrerande.

Åland

Ja, vad kan jag säga? En av mina bästa vänner bor på Åland. Och det är därför jag hatar det. Jag menar... Det är så nära, men ändå så långt bort. Det är otroligt jobbigt att inte kunna ringa när man vill och bara snacka i x antal timmar om hur livet är skit. Kedjerökandes, skrattandes och gråtandes. Nej usch! Kunde du inte ha valt Gotland raring?

OS

Jag hatar OS. Jag hatar verkligen OS! Var man än zappar så är det det där förbannade jävla OS!
Låt dessa veckor gå fort. Det finns viktigare saker att lägga pengar på. Hade vi inte bara kunnat skippa OS det här året och skänka alla pengar som skulle gå åt till de drabbade i Haiti?



Ja, och så skulle man hissa något. Men jag är en bitter människa och kom verkligen inte på något som var värt att hissas.

Hoppas ni har haft en bra helg!

upd. jag kom på en sak att hissa.



Tv4+

Det är den enda kanalen som garanterar att dom inte ska visa OS!


Hejdå.

Ett skamset inlägg

Jag vet att jag lovade en bra uppdatering idag. Men jag har haft fullt tss. Och nu mobilbloggar jag igen så jag kan inte göra det nu heller. Puss och kram raringar

Sorry

Måste verkligen be om ursäkt för Kass uppdatering. Men jag har umgåtts med bob! Det har varit sjukt trevligt. Jag har skrattat så jag har träningsvärk. Och nu mobilbloggar jag. Haha. Uppdateras imorgon gullumgar! Puss

Hemma

Nu har jag kommit hem från min lilla shoppingrunda. Batteriet på datorn hinner dö, så därför lägger jag inte in bilder just nu.. Dom kommer sen med andra ord!

Men jag har köpt massa smått och gott.. Hehe.

Kyss och kläm!

God natt!

Just ja, jag har ju glömt att berätta en sak.
Jag fick min julklapp av mormor när jag kom hem från stockholm. Presentkort på kappahl och lindex. Det vill säga, enda ställena med bra tjockisavdelningar.
Förstår ni vad det innebär? Jo, jag ska köpa kläder. Gud vad härligt.
Om jag mår bättre imorgon åker jag förmodligen in då. Kanske ska höra om Bob vill följa med. Var längesen jag umgicks med bara henne nu...

Och det där jobberbjudandet.. Det är ingenting att ha. Grundlön + provision = bra.
Men, det är inte bra när grundlönen ligger på 15kr/h. Det är ca 2600 före skatt på en månad.

Här är mina problem:
1. Jag har inget boende i Stockholm
2. Även om jag skulle hitta boende, så finns det inte en chans i världen att det kostar mindre än 2000.

Så... Någon som vill hyra ut ett rum i sthlm för en tusenlapp? Haha.

Nej men ni förstår kanske att det inte går. Hade jobbet varit i Söderhamn eller Gävle så hade jag absolut tagit det. Men inte i Sthlm.. Tyvärr.

Med det säger jag god natt för ikväll och hoppas på att jag mår bra imorgon.
Då är det shopping som gäller!

Haha

Här är min syster som diskar.


Våffeldags



Officiellt så gör jag och min syster våfflor. Egentligen är det jag som gör dom.
Fast hon diskade ju så.. Kommer föresten ett videoklipp på det sen.

och vi gör på våffelpulver, för det var det min mor köpte igår.
För er som är lika lata som min mor och köper sån, använd kolsyrat vatten istället för kranvatten. Då blir det jättefrasigt! Mums.


Jobberbjudande

Woho! Jag har fått ett jobberbjudande i Stockholm. Ska dit på arbetsintervju och sådär. Hoppas verkligen att det är någonting att ha.
I så fall flyttar jag! yaay.
Verkligen superglad nu.


Jag har en åsikt!



Ja, vem klagar inte på saker egentligen? Men istället för att sitta och klaga kan man ju faktiskt göra någonting åt saken.

Jag klagar inte på att jag är tjock, för jag vet att jag kan göra någonting åt det. Därför håller jag käften.
Jag klagar inte på att jag inte har något jobb, för jag vet att jag kan söka. Jag söker jobb också, men jag får inget. DET kan jag däremot klaga på.

Jag orkar faktiskt inte lyssna på folk som klagar över vissa saker. Det enda jag tänker är:
Men gör något åt saken då för i helvete!

Jag har en vän (ursäkta, om du läser) som klagar väldigt mkt på att hon är tjock. Vilket hon för det första inte är. Hon är mullig. Om ens det.
Ja, men gör någonting åt det. Börja träna istället för att säga att du ska göra det. Börja äta bättre mat och käka inte pizza fyra dagar i veckan. Sluta äta godis och dricka litervis med läsk varje vecka.
Jag menar, kom igen?

Och den grejen också! Att sitta framför mig, som är fet, och beklaga sig över hur stora lår h*n har när h*n verkligen inte har det. Om du tycker så om dina lår, vad tycker du då om mina?
Det kan faktiskt göra mig lite ledsen.

Det jag vill få ut av detta, är att man kan klaga bäst man vill. Men vissa saker kan man faktiskt göra någonting åt, och inte bara sitta och gnälla över.

Så det så!

Just nu



Sitter jag och läser bloggar, samtidigt som jag äter annanas. Gud vad gott det är när man är sugen på något.

Heido!

Veckans låt!

Jag är kär.
I Lars Winnerbäck. Haha. Nej men jag får perioder då jag lyssnar extremt mycket på en artist, verkligen nöter och nöter. Sen hittar jag någon annan.
Jag har suttit och lyssnat på Coheed and cambria som fasen ett tag och nu har jag tröttnat lite.
Men Larsa funkar alltid alltså.


Lars Winnerbäck - Balladen om konsekvenser

Medverkar i en tävling

Just ja, jag ville bara berätta att jag är med i en tävling också!
Länken till bloggen.

Hoppas på vinst ;)

Tiiiiiisdag!

God morgon!

Eller ja, det är inte morgon. Och jag är faktiskt inte nyvaken för en gångs skull. Vaknade runt tolv, alltså inte för sent. Jag har lallat omkring här hemma och tyckt synd om mig själv då jag är sjuk.
Vaknade med sån hemsk huvudvärk. Blä.
Min syster kom hem för en stund sen och vi tog en varsin cupcake och käkade. Mums.

Mamma kommer hem om en timme, och jag skulle verkligen vilja dammsuga och städa jättemycket för att hon ska bli glad. Men jag orkar verkligen inte. Jag gillar inte att vara sjuk.

Någon dag i veckan ska jag tatuera mig. Nej, jag har inte lyckats göra det än. Men såfort jag frisknar till lite så kommer nålen med bläck sitta i mig. höhö.
Just nu är Jennifer hos tatueraren och gaddar sig också. Hennes första. Hoppas hon blir nöjd!

Nu tänkte jag kolla runt på lite bloggar och se om jag hittar någon intressant och spännande. *håller tummarna*. Haha.


Otroligt vacker pose!

Cupcakes

Jag och min syster bestämde oss för att baka cupcakes idag. Här är resultatet:


En av mina. (ursäkta att den inte blev så "söt". Men det är smaken som räknas!)


Och en av Moas. Som sagt, det är smaken som räknas. haha.

Recept på våra cupcakes som vi gjorde ikväll.

Cupcakes
6 stora eller 12 små
Sätt på ugnen (175 grader om du ska ha 6 stora, 200 grader om du gör 12 små)

150 g smör (vi använde extra saltat. Gör man inte det så ska man ha i en nypa salt)
2 2 st ägg
1.5 1.5 dl strösocker
1 1 tsk vaniljsocker
2 2 dl gräddfil
1 1 st citron, skalet
3 3 dl vetemjöl
2 2 tsk bakpulver
1 1 dl kakao

Vispa äggen, sockret och vaniljsockret poröst. Sedan rör du ner smält smör, gräddfil och rivet citronskal. Blanda vetemjöl, kakao, bakpulver och salt i en annan bunke och rör sedan ner det i smeten.

Grädda i cirka 20 minuter om du gör stora muffins, 12-15 minuter om du gör små.

Frosting
tar ca 10 min att göra

60 g mjukt smör
5 5 dl florsocker
1 1 tsk vaniljsocker
1 1 msk färskpressad citron, saften
100 100 g Philadelphiaost
Några droppar valfri karamellfärg (om så önskas)

Vispa smör, florsocker, vaniljsocker och citronsaft (från citronen där du tagit skalet) krämigt. Sedan vispar du i Philadelphiaosten. Färga sedan med valfri karamellfärg eller behåll den vit.
Bred på cupcakesen och garnera med vad du vill!

FÄRDIGT!
och så gott det blir. Mhm!
Men tyvärr så hade vi inne våra för länge i ugnen så dom blev lite torra. Får komma ihåg att ha lite choklad i nästa gång. haha.




Stockholmsresan i bilder

Jag har ju utlovat bilder, och här kommer dom!



Alexandra mötte upp mig


Sen kom Hanna...


... Och Eveline. Dom käkade på Kungshallen


Senare på kvällen blev det sushimys


Vi lyckades trycka i oss ost och kex


Pigga brudar? Inte riktigt. Kollar ni noga ser ni att jag ligger och pekar finger också.


Sen åkte vi iväg till Kista galleria och letade efter en röd jacka till Hanna (som är på bilden). Men vi hittade inte den där jackan. Hanna blev upprörd. Haha


Sen åkte vi hem och fixade oss inför party. Jag och Hanna


Jag och Eveline


Jag och Alexandra


Jag


Sen dansades det hela kvällen. Jag vaktade väskor


Sen kom vi hem. Hanna och Pontus drack rödvin. Jag drack en energidryck. Haha

Det var våran helg i bilder!


God kväll!

Ursäkta för den icke befintliga uppdateringen idag. Men det har varit en lång dag idag.
Vi klev upp runt tio? Sen åkte vi in till stan, käkade sushi sen gick jag och alexandra hem till hennes mamma. Det var trevligt tkr jag. Sen klockan 18 så åkte jag hemåt, och jag kom hem för ungefär två timmar sedan.
Jag har så himla ont i hela kroppen.

Bihålorna gör ont, jag hostar, sån extrem värk i benen och armarna.. Ingen aning om varför. Men men. Får väl stå ut med det antar jag.

Jag har ju lovat bilder också, och dom kommer upp imorgon. I promise!

Nu ska jag sova tror jag. Är så himla trött.


Puss!


Full och svamlig

Nu sitter vi på bussen påväg hem till märsta. Vi har varit ute på någon krog ikväll och jag har ingen aning om vad som händer nu. Allt har mest varit krångligt ikväll och så. Tjäffs som vanligt när vi brudar umgås, Men skit i det. Jag älskar mina flickor. Fast nu vill jag mest hem och sova. (Får ursäkta för mitt fulla och svamliga mobilinlägg) PUSS!

El Stockholmo!

Nu sitter jag här framför datorn, och känner mig allmänt asocial.
Hanna, Alexandra och Evelin sitter och käkar frulle, man jag är ingen frullemänniska. En cigarett och ett glas juice så är jag nöjd.

Igår kom Matilda förbi en sväng (Alexandras kompis) och vi satt och snackade skit medan vinet flödade. Jag tror jag var den enda som blev lite finurlig. Haha.

Idag så ska vi nog in till stan. Vi befinner oss i Märsta just nu, så det tar ju ett tag.
Sen ikväll ska vi gå ut på krogen! Gud vad roligt det ska bli att gå ut med mina flickor igen.


Slänger in lite bilder senare från igår, för Alexandra är så himla bra och har minneskortsläsare i datorn. Och jag har äntligen hittat min digitalkamera. Eller ja, jag hittade en laddare för min är borta. Höhö.
Så nu får ni nog färska bilder i bloggen! Kanonkul.


Ni får ha det så bra, för det ska jag ha. Möhö.


På den långa färden

(Mobilbloggar) Nu sitter jag på bussen påväg till stockholm! Pratade med alexandra längre än halvvägs till gävle. Har nyss åkt förbi där och nu är det bara två timmar kvar på bussen. Haha. Ska försöka sova lite faktiskt, så jag orkar med våran kväll. Ni får ha det så bra!

På gång

Nu sitter jag här och ska alldeles strax gå till bussen som tar mig till en timmes väntan på resecentrum. Därefter går bussen till el stockholmo!
Gud vad himla roligt det ska bli.

Ska möta upp Alexandra klockan tolv när min buss kommer in, och vi skulle luncha tror jag visst.
Sen kommer Eveline och Hanna vid tre. Lilla Hanna som har jobbat natt inatt. Tycker lite synd om henne.

Men ja, den här resan behöver allihopa nu tror jag. Har tydligen varit lite smådeppigt på alla håll. Och så var det på tok för länge sedan sen vi sågs.

Lyssnar just nu på den här låten. Mums. Men gillar nästan Hardline's version bättre.

Jaja, kommer vara kasst med uppdateringar nu när jag är i huvudstaden, men ni får ha en himla trevlig helg. För det ska jag ha minsann!



God natt!

God natt allihopa. Nej, inte god natt som i sova. Utan god natt som i god dag, eller god kväll.

Idag åkte jag till stugsund en sväng och hämtade kläder och smink, för imorgon ska jag på en till rekryteringsträff.
Men inte som telefonförsäljare, utan som en slavarbetare! Haha. Nej så illa är det kanske inte?
Ska söka sommarjobb hos Mc'donalds tydligen. Sen ska jag ringa en kvinna på kommunhuset och fråga om jag får jobba som städare hos dom. *hoppas*
Jag behöver verkligen ett jobb nu.

På torsdag ska jag som sagt träffa min handläggare på arbetsförmedligen, och förhoppningsvis ser hon att jag faktiskt anstränger och engagerar mig lite mer än vad vissa andra gör. Ehm.
Nog om det.

Längtar till helgen!


Måndag

Dagen har varit rätt seg. Jag vaknade vid halv två... Shame on me! Jag måste göra ngåot åt min kassa dygnsrytm.
Jag lagade mat, och den blev också kass. Haha.

Det låter väl som en givande dag ellerhur?

Jag blir så himla less på att det inte finns några jobb.

På torsdag ska jag träffa min handläggare på arbetsförmedligen, och sen får vi se hur det går efter det.
För på fredag, då ska jag träffa mina älskade vänner i stockholm. Jag ser verkligen fram emot det.
Behöver komma härifrån och göra någonting som jag mår bra uttav. Får hoppas på en lyckad träff.



Bjuder på en liten bild också. Puss!


Vad jag behöver



Alla har dom! Alla har någonting man måste få ha i sitt liv. Såna småsaker som gör vardagen lite bättre helt enkelt.


1. Nikotin

Det är tyvärr ganska givet. Och nikoting behöver jag endast för att jag har varit så förbannat korkad och börjat med skiten. Jag skulle ha slutat om jag varit motiverad till det. Men det är jag inte, och då går det inte heller.
Gör inte som jag!

2. Internet/telefon


Jag har vänner över i stort sätt hela Sverige. Jag har även en vän som bor på Åland.
Skulle jag inte ha Internet eller telefon skulle jag helt enkelt inte kunna ha kontakt med mina vänner.

3. Coca cola.


Do I need to say no more?

4. Musik

Samma sak här, behöver jag ens förklara? Musik spelas hela tiden.

5. Min mamma


Min mamma är den bästa i hela världen. Jag vet inte vad jag skulle göra utan henne. Vi bråkar, precis som mödrar och döttrar oftast gör.
Mamma har verkligen funnits där för mig, även om jag kanske inte sett det hela tiden. Utan henne skulle jag inte leva idag.



RSS 2.0