Hemma igen

Igår vid sextiden skickade Mia ett sms till mig och undrade om jag skulle med ut på krogen och ta någon öl med henne. Och ni vet ju hur jag är? Jag bangar inte! Haha.

Jag hade varken pengar eller alkohol, så det blev nyktert för min del. Men det var väldigt trevligt måste jag få säga!

Jag sov kvar hemma hos Mia och kom hem för en timme sedan. Satte mig direkt och kollade på L word. Helt underbar serie. Laddade ner alla säsonger till min dator, men eftersom den fortfarande är på lagning så får jag kolla på tv. Serien går varje kväll på tv400, klockan 22.45. Så jag spelade in avsnittet igår.


Idag tog jag en snabb kaffe med Sofie på furan, och vi skvallrade lite om vad som hade hänt igår, ytterst trevligt måste jag få säga.

Längtar till imorgon! Iiih!

I'm back

I brist på dator, så har det inte blivit någon uppdatering överhuvudtaget här. Sorry!

Jag har iallafall haft det jätteroligt i Södertälje. Kom hem igårkväll, och då var jag så himla trött att jag inte orkade blogga någonting.


Jag skulle lägga in en video i fredags innan jag stack, men den var så jäkla seg. Lägger in den nu istället!
På våra söta små kattungar. Haha.


Utökat familjen

Ja nu har våran katt fått sina ungar. Det blev bara två. Trodde faktiskt det skulle bli fler med tanke på hur stor hon var.

En liten misse som ser ut som wiskaskatten, ni vet den i wiskasreklamen? Hur söt som helst.
Den andra är sköldpaddsfärgad, och ingen svans. Haha. Den är outvecklad. Stackarn.
Så nu är vi två till i familjen. Än sålänge iallafall!

Imorgon åker jag till Södertälje! Woho säger jag bara. Ska som sagt träffa Bimbo, och det ska bli superkul! Sen fick jag reda på att Jennifer ska åka med samma tåg ner till Stockholm, så vi får sällskap på tåget. Kan det bli mer awesome?


Har fått ett erbjudande som lockar

Och det är att åka ner till Södertälje i helgen, och umgås/festa med min gamla sambo Therese/Bimbo. Jag har inga pengar, och hon säger att hon ska bjuda mig. Haha.

Vi får se hur det blir med det. Skulle vara svinkul iallafall! Behöver komma bort härifrån känner jag, bort från allt drama.


Nu kryper jag till sängs

Jag somnade idag, från klockan halv fem till halv nio. Inte skitsmart kanske?
Fast jag sov så känner jag mig fortfarande trött.

"Jag känner mig piggare av dieten". Haha. Så mycket för det! Kanske skulle sagt "peppar, peppar ta i trä" efteråt.

Föresten, har jag berättat att våran gamla katt ska få en kull? Ja, IGEN. Vad hände?
Hon går omkring här, jättetjock med gigantiska tuttar och bara väntar på att få klämma ut några ungar.
Någon som vill ha en kattunge? Förhoppningsvis är det inte inavel. Risken är dock stor med tanke på att vi har två hankatter, ingen är kastrerad och ena är hennes son.

Vi har fått väldigt många kullar den senaste tiden, och jag har aldrig varit hemma någon gång. Nu ska jag verkligen vara det! Borde ju vara häftigt att se.

Nej nu ska jag verkligen sova. Nattinatti på er!

Jag måste bara få säga

Att jag älskar att Alexandra gav mig tipset om stekta tomater. Det är verkligen sjukt gott!
Igår åt jag stekta körsbärstomater med bacon, salt, peppar och vitlök.
Idag käkade jag "vanliga" tomater med bacon, salt peppar och vitlök. Lite bearnaise till såklart!

Känns som jag skulle kunna leva på den maten.


Men iallafall, skillnaden jag märkt nu när jag gått på denna diet är:

Jag har fått starkare naglar. Mina har alltid skivat sig och varit supermjuka, men inte nu.
Jag är piggare och gladare. Det kan iof bero på våren också.

Jag rekommenderar verkligen den här kosten.

Angående min diet

Ja, jag tänkte ge lite snabba updates om min diet.

Den går bra, men den hade kunnat gå bättre om jag haft någonting att kliva upp till på mornarna. När jag inte har något att göra, så kan jag sova till klockan fyra på dagarna, utan problem!
Och sen har jag levt på sallad i två dagar eller något.

Frukost, ost/skink sallad. Lunch/middag, ost/skink sallad.
Både i söndags och igår blev det så.

Idag käkade jag bacon med stekta tomater till brunch, och käkade kyckling och baconröra med sallad till.

Skulle ha varit och simmat idag, men varken mamma eller hennes man orkade, så då åkte inte jag heller. Ville verkligen inte simma ensam. Var liksom inte upplagd för det idag när jag hade sett fram emot att åka allihopa.

Jaja, imorgon ska jag upp i tid igen, och så tänkte jag faktiskt ta en promenix. Eventuellt en cykeltur. Får se hur vädret ser ut.

Och för er som undrar, så har jag väl kanske bara gått ner ca 2kg eller något sånt där. Men det är ju för att jag har varit bortrest, och så är jag som sagt väldigt kass på mina regelbundna mattider. Skärpning!

Jag kanske bryr mig för mycket (folk som inte vet vad det handlar om, kommer inte förstå ett dyft av detta inlägg)

Det jag skriver nu, är endast för min egen skull, och för att dessa människor det handlar om kanske ska läsa och förstå. (detta är mest riktat till en viss person, hoppas du vet vem du är). Och det här är förövrigt det sista jag kommer säga om allt det här.

Jag satt lösen på min blogg, "tog bort" min facebook (gjorde iaf så ingen kunde se någonting på min sida) och jag har visat som offline på msn i en vecka nu.

Inte så jävla konstigt. Men jag gjorde det för att jag inte orkade med allt jävla drama.

Nu undrar jag egentligen på vilken jävla nivå detta ligger på. Det är verkligen högstadietiden all over again.
Trodde att när man var i tjugoårsåldern kunde hantera och ta saker på ett helt annat sätt, men det var väldigt fel av mig att tro det tydligen.

När man bara kan se en sida på myntet, och inte vända på det och kolla hur den andra sidan ser ut, då blir jag fruktansvärt less.

Självklart kan jag förstå att b blev ledsen och arg på det jag sa om hennes bästa vän. Men det ena jag sa, menade jag inte som du tog det. Och det andra jag sa, ångrade jag att jag hade sagt direkt efteråt (då jag sa att jag uttryckte mig fel). Och att du kan ta det så jävla hårt (det måste ha varit något annat som legat och grott, men inte varit en tillräcklig anledning att bryta upp med mig?), och inte ens vilja ha någon förklaring för mig så kommer det en här.

När jag säger att någon är som en rekvisita i en teater, så menar jag helt enkelt att den personen är jävligt tyst och håller sig mest i bakgrunden. Och vissa människor vill man helst inte umgås så mkt med. Jaja, synd att du tog det fel iallafall.

Och jag tycker det är jävligt tråkigt att du ska flytta, och att vi ska skiljas som ovänner. Du har varit min bästa vän, som jag har hängt ihop med dygnet runt i stort sätt i över ett år. Jävligt ledsamt att du verkar ta lätt på det här.


Och är det konstigt att jag kallar g en falsk fitta när jag är förbannad? Nej, inte direkt. Jag trodde att jag kunde prata med henne, och när hon även säger i samma samtal att hon inte pratade om mig med dig för att hon inte ville lägga sig i, och ringer upp på en gång och berättar precis vad jag sagt. Jag konfronterar henne och säger att jag ska ringa b för jag vill fan lösa detta nu och hon tycker det är bra och säger att hon sa det på ett skämtsamt sätt, och sen ringer upp b själv på en gång och berättar att jag ringt. Det tycker jag är falskt, eller? Är jag ute och cyklar då?

Och att jag tar på mig en offerkofta? Hmm, är det fel att jag blir ledsen när jag faktiskt har blivit sviken av en vän, som i sin tur "förstörde" mellan mig och en annan vän?
Jag har gjort fel, men jag har heller inte fått någon chans att förklara mig eller be om ursäkt.
Blir less som fan på att du, b, ska vara så fruktansvärt rädd för konfrontationer. (För det kan du inte förneka). Jag hade viljat lösa detta innan du flyttade, men det verkar inte ligga i ditt intresse vilket jag tycker är tråkigt, som sagt.

Och som jag har skrivit till dig, så det som gör mest ont är att du inte verkar bry dig. Att den vänskap vi hade, verkar var så fruktansvärt lätt för dig att bara kasta bort.

Jag hade mest bara viljat ha en chans att få förklara för dig, och att vi ska skiljas som vänner.


Jag vet att jag har gjort fel, men det krävs faktiskt två parter för att ett bråk ska uppkomma. Eller?

Miss i nassen. Eller rättare sagt, morgon?

Sitter hemma hos Jenny just nu. Har varit här sen tio någon gång. Mycket trevligt måste jag få säga.
Vi har diskuterat allt ifrån döden till sex. Haha. Känns så skönt att bara sitta och prata med någon om allt och ingenting.

Det är såna saker som jag saknar Hällefors för, faktiskt. Speciellt den här årstiden. När jag och Alexandra satt och bara snackade skit på min balkong och rökte som borstspindlar. Självklart var ju Evelin med på något hörn också. Haha.

Jag är iallafall glad för att våren börjar komma hit!

Puss

Hemkommen

Sådär ja. Nu har jag kommit hem från stan. Gick bra hoss jobbcoachen.

Sen träffade jag Sofie och Carro. Sofie har en liten hund som heter Tim, vet faktiskt inte vad det är för ras. Och Carro var lite hundvakt åt en hund, tror det var en cockel spaniel. Så himla söt. Haha.

Nej men jag har faktiskt varit så sugen på att skaffa hund den senaste månaden, även om jag vet att det inte skulle gå. Men det skulle vara så mysigt. Och jag tror att jag skulle klara av det praktiska rätt bra. Det ekonomiska skulle det skita sig med på en gång. Haha.

Kanske ska fråga min kära morbror om jag får vara lite hundvakt snart.

Träffa min jobbcoach

Ska in till stan snart och träffa min jobbcoach.

Mötet är klockan ett, och jag sitter här. Har inte duschat. Bussen går tjugo över tolv. Haha, hur ska jag hinna?

Jaja! Snabba ryck


En gammal bild!

Norrsken

Idag fick jag för första gången i mitt liv se ett norrsken! Och tillfället delades med ingen mindre än min babe Micke.
Fint var det måste jag få säga!


Föresten så anar ni inte hur shoppingsugen jag är!

Seg dag

Den här dagen har varit otroligt seg. Steg upp vid två, vilket är väldigt sent. Känns så dumt att kliva upp så pass långt in på dagen när jag faktiskt har en diet att sköta.
Frukost lunch och middag är oerhört viktigt att jag sköter.

Så därför har jag bestämt mig att från och med imorgon är det bara att ta i med hårdhandskarna.


Satt nyss och sög på en sked med lite jordnötssmör på. Rätt gott, men väldigt mäktigt. Haha.

Puss

Usch och fy

Jag vill också på krogen ikväll. Jag vill också träffa folk i dimman.

Vad less jag blir.
Nej men jag vill mest bara göra mig fin och träffa folk. Hade inte planerat att dricka i så fall.
Men jag har inga pengar. Någon som vill skänka mig 80 spänn? Haha.


Blö

Bloggtips

Jag har hittat en superbra blogg.
Hon verkar hur klockren som helst. Ni måste bara besöka den!


Jävla känslostormar

Jag blir så himla ledsen. Känns som att alla runt omkring mig är falska. Jag vet att det inte är så.
Men det verkar bara som att alla snackar så mycket. Jag hatar att det inte finns många människor som är riktigt äkta.

Ensam och sviken. Det är kvällens känslor. Usch.

Jag skulle vilja stänga in mig och bara vara. I flera år. Försvinna från allt en stund. Vad skönt det skulle vara.

Dagen som gått

Idag har varit en trevlig dag.

Var först och fikade med Sofie, sen trillade visst Micke in på furan också. Har inte träffat honom på en vecka. Känns lite som en evighet med tanke på att vi umgåtts så intensivt de senaste veckorna.

Sen var jag på Alice i underlandet som sagt, och den var verkligen suprebra. Det jag fick reda på någon timme innan var att det var 3D också. Och det var supercoolt kan jag säga! Sen var man ju riktigt het i brillorna.. Heh!


haha, Jessi var grymt sexig!


Kissie, släng dig i väggen!


Jag skulle då inte banga... Haha.

Jaja, det har varit en trevlig dag iallafall.

Puss på er

Jag har världens bästa kusin

Min kära kusinvitamin ska bjuda mig, som är en fattig människa, på bio imorgon! Wo fucking ho säger jag bara.

Det blir Alice i underlandet.

Jag brukar aldrig känna "den filmen måste jag verkligen se". Sist så var det Sagan om de två tornen tror jag, och så nu.. När jag såg att Tim Burton (Som för övrigt är den bästa i världen på att göra filmer) skulle göra Alice in wonderland, så kände jag att om jag inte får se denna på bio så kommer jag gråta.
Haha, och så kommer min kusin och ska bjuda mig. Puss på dig gullet!


Jessi (kusin), bild stulen från bilddagboken.se

Har ni sett den filmen föresten?


bild stulen från google.se

Varför är det så svårt?

Jag har kommit fram till att det är väldigt svårt att hålla sig 100% till en diet när man är bortrest.
Speciellt min diet. För mig är det svårt.

Men från och med att jag kommer hem blir det hårda bud i mellerud! Punkt slut.


Imorgon ska jag åka härifrån, och det känns väldigt tråkigt. Jag och Johanna har inte fått en hel dag ensamma, vilket känns lite tråkigt. Idag var vi iofs ute och gick från fyra/fem till åtta någon gång. Eller ja, gick och gick.. Vi promenerade, satte oss på en brygga och snackade skit. Sen gjorde vi en till grej, som jag inte berättar vad det är. Moaha.

Nej men det har varit en mysig dag. Men jag fryser som ett as fortfarande. Jag är ju så fruktansvärt smart och glömmer min jacka i Kenneth's bil.


Uuuh jag kommer bli så deprimerad imorgon när jag kommer hem, för antagligen är det myyyycket mer snö där än vad det är här. Här är det fan bart överallt i stort sätt. Mhm. I like.
Jag skulle vilja bo i Kristinehamn! Älskar människorna här.


Nej nu ska jag röka en liten cigiluring och sen ska jag sova.

Nattinatti!

En snabb liten update

Ja, jag uppdaterar lite snabbt nu innan jag ska ställa mig och hacka sallad. Är hemma hos Alicia nu, och Johanna ligger väl och sover hos sin mormor med tanke på att hon ska jobba natt.

Och vet ni vad? Jag har haft mitt första fuskdygn.. heh. Käkade choklad, chips och drack läsk. Käkade en macka och drack ett glas oboy imorse också. Jaja, nu är det slut på det iallafall!


Puss på er

Hmpf

uppdateringen är kass nu när jag är här nere.
Skriver ett mer utförligt inlägg senare när jag kommer hem till Alicia. Johanna ska nämligen jobba natt inatt..


Pusshej!

Jag längtar till imorgon.

Jag har inte tagit bort inlägget än. Och jag kommer förmodligen ha kvar det också, för min egen del.

Ikväll känner jag mig så sjukt ensam... Alla är ute och festar och har skoj. Vad gör jag? Jo jag dippar äpplen och kollar på Millenium. Visst, det var trevligt. Men ptja. Vad ska man göra åt saken?

Imorgon ska jag iallafall åka till min älskade Johanna i Kristinehamn. Jag saknar henne så jag håller på att dö. Jag är där på obestämd tid, eftersom jag åker med min styvfar till Örebro. Han ska nämligen ner till Linköping, och då passade ju detta perfekt. Han vet inte när han åker hem. Onsdag trodde han, men jag hoppas han blir magsjuk eller något så han måste stanna där hela veckan. Haha, får man önska sånt? Nej, usch. Fy!

Fyfarao vad jag längtar! Kanske ska packa och sen ta en liten sömntablett? För att somna fortare. Ja, får nog bli så. Fast jag måste ju iof vara vaken till mamma kommer hem.. Till och med min mamma är på krogen ikväll! Gah!!

Jag har inte packat än... Nej nej, det är ju bäst att göra sånt i sista sekund! Absolut.. Heh. Egentligen skulle jag behöva tvätta, men jag har inte orkat så jag får nog göra det nere hos Johanna istället. Slösa på deras vatten lite.
Hur är ni? Är ni lika duktiga som mig på att packa i sista sekunden, eller packar ni veckor i förväg?

Puss!

Är det jag som är känslig?

Anledningen till varför jag kommer skriva ut det här, är för att jag vet att den personen det handlar om inte läser min blogg.

Kanske kommer ta bort det också, vet inte än.

Jag blir så himla ledsen. Ni vet när man trodde att man kände en människa, och en människa som man aldrig trodde att man skulle glida ifrån? Allt som man tror inte ska hända, det händer. Och sen att jag inte ens får någon respons.
Känns som att det alltid är jag som sitter med den här förbannade saknaden, och att det alltid är jag som har mest ont uttav saker och ting. Fan, är det jag som överreagerar? För någonstans, så kan det ju inte vara fel på alla andra, och alla andra kan ju inte vara känslokalla kräk? Eller? Är folk kalla? Eller är det jag som tror mycket mer om saker än vad dom egentligen är? Kan nog vara så också.

Jag har förlorat mina bästa vänner. Vänner jag inte trodde att jag skulle förlora. Några har varit som en familj för mig, och de andra har varit som min andra hälft.

Nej, allting gör så förbannat ont bara. Starta om, lämna allt och få se hur det går?
Kan vara därför jag bara vill flytta härifrån. Känns som att jag inte har någonting kvar.

Så får vi se hur länge det här inlägget blir kvar..

Inte jättepigg

Jag har inte varit sådär superpigg idag. Och kvällen igår var inte särskilt rolig heller.

Har funderat hela dagen på om jag skulle fuska, då jag har varit sjukt sugen på typ en macka. Men nej, jag har inte gjort det! För det är inte värt det. Mihi.


Nu ska jag städa så inte min mami blir galen imorgon när dom kommer hem.

Puss

Today is the day

Guuud vad duktig jag har varit idag måste jag säga!
Städat, diskat, duschat, sminkat mig, fixat håret.. Ja det var väl det. Höhö.

Blir knytkalas här ikväll, och det blir nog trevligt. Sen kommer det nog lite fler folk så vi satsar på party ikväll!
Synd bara att folk ska ställa in och krångla i sista sekund. Men men, finns väl alltid såna människor i guess.

Nu ska jag tagga!

Puss

Nattinatti

Nu ska jag hoppa i säng. Har tagit en sömntablett och ska sussa så skönt, så skönt.


Hörs imorgon. Pusshej

RSS 2.0